dimecres, 30 de març del 2011

ACTIVITAT 6.

 YOUTUBE. Repositori de vídeos.
Youtube és la major videoteca d'internet i és una font enorme d'informació. Segons la Viquipèdia, YouTube és un lloc web que permet als usuaris de carregar, mirar i compartir videos. Va ser fundat el febrer del 2005 per tres antics empleats de Pay Pal: Chad Hurley, Steve Chen, Jawed Karim. YouTube utilitza un format Adobe Flash per a oferir el seu contingut. És popular, de la mateixa manera que ho és Google Video, gràcies a la possibilitat d'allotjar els vídeos de qualsevol persona. YouTube té una varietat de clips de films i programes de televisió, vídeos musicals i vídeos casolans (encara que la regla de YouTube prohibeix carregar vídeos amb copyright, aquest material s'hi troba en abundància). Els enllaços a vídeos de YouTube poden ser també allotjats en blogs i llocs web personals. YouTube va ser comprat per l'empresa Google Inc, propietària també de Google Video el 13 de Novembre de 2006 per 1.650 milions de dòlars. Així Google Inc s'ha assegurat pràcticament el monopoli d'aquest tipus d'aplicacions.


INSTRUCCIONS
En aquesta activitat hauràs de triar un vídeo de temàtica lliure, preferiblement d'algun tema que t'interessi i que, també, pugui agradar als teus companys i una vegada triat el vídeo, has de copiar el codi font segons es veu en la imatge següent:


Una vegada copiat l'html, has d'anar a l'edició d'entrades de blogger i, obrint la pestanya "Modificar HTML", enganxar el codi font del vídeo. Igual que vas fer en l'activitat anterior, tornes a pitjar sobre "redacta" i veuràs ja l'objecte que acabes d'inserir. Afegeix, si vols, qualque comentari i visualitza l'entrada. Si tot és correcte, publiques l'entrada i el vídeo estarà llest per a reproduir-se.


Recorda etiquetar aquesta entrada com "personal 1".



Aquesta és una de les millors balades de Guns N' Roses. Esper que vos agradi.