dimarts, 1 de març del 2011

ACTIVITAT 3. BLOGS

L'activitat 3 consisteix en crear un bloc amb BLOGGER. Será un únic bloc per cada alumne que tindrà entrades de tres tipus diferents:
  1. ePortfolio
  2. Taller AE
  3. Personal
l'organització dels tres tipus d'entrada es farà mitjançant ETIQUETES. Per tant cada entrada s'haurà d'etiquetar correctament segons el seu contingut.


1. Les entrades etiquetades com ePortfolio serán reflexions de l'alumne sobre el desenvolupament de les activitats: de quina manera les heu fet; les principals dificultats que us heu trobat; les ajudes que heu rebut o els llocs on heu trobat com fer-ho; també, si heu après alguna cosa nova i si l'activitat vos ha resultat interessant. Cada nova activitat, a partir, de la primera tindrà la seva entrada ePortfolio al bloc. Aquesta part, serà la principal evidència alhora d'avaluar l'adquisició de les competències bàsiques: aprendre a aprendre i autonomia i iniciativa personal.


2. Les entrades etiquetades com Taller AE es dedicaran a tractar aspectes relacionats amb les habilitats socials i personals, la motivació, la proactivitat, l'establiment de metes i objectius, etc. Anireu fent aquestes entrades seguint instruccions en activitats posteriors.


3. En les entrades etiquetades com Personal, els continguts seran triats per l'alumne, és a dir, estaran relacionats amb temàtiques del vostre interès (música, cinema, lectura, còmics, jocs, mascotes, etcètera. Anireu fent aquestes entrades seguint instruccions en activitats posteriors.  


INSTRUCCIONS


Amb el vostre compte de google actiu, entreu a http://www.blogger.com/ i allà creareu un blog. Si no sabeu com continuar, mireu aquest vídeo:




Una vegada fet i encara que no hagis publicat cap entrada, cal que vagis a FriendFeed des del teu iGoogle i allà afegiràs al teu perfil el teu bloc seguint les instruccions de les següents imatges:


Clicant en añadir/modificar sortirà la següent pantalla:
Cliqueu sobre Blogs i sortirà una finestra demanant la URL del vostre Bloc. L'escriviu, accepteu i a la part dreta "Mis servicios" sortirà el vostre bloc. Una vegada fet, les vostres entrades s'actualitzaran automàticament en FriendFeed.
Ara, publiqueu una entrada etiquetada com ePortfolio explicant el que heu fet a l'activitat 1, amb aquest mateix títol. Finalment, entreu en FriendFeed per comprovar que l'entrada que heu fer s'actualitzat allà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada