dimarts, 15 de febrer del 2011

ACTIVITAT 1

L'activitat 1 consta de dues parts: En la primera, heu d'omplir el següent formulari web amb el vostre nom i primer llinatge, el vostre grup de quart i la vostra adreça electrònica de GMAIL (en cas que no en tingueu una, primer l'aconseguireu).
És molt important omplir el formulari abans de dimecres 23 de febrer, ja que aquest pas és necessari per tal de configurar els grups de Google i la vostra participació en FrienFeed.
La segona part de l'activitat consistirà en accedir al vostre compte de Google des de la pàgina d'IGoogle, pitjant entrar (dalt a la dreta) i després heu de configurar la vostra pàgina personal d'IGoogle. Allà col·locareu alguns dels gadgets que necessitareu. Per començar, posareu el gadget de Gmail, Google Docs i altres que vos agradin. Més endavant quan tinguem a tothom donat d'alta als grups que s'han creat, ja posarem els gadgets necessaris per la continuació de la feina.
La tercera part de l'activitat 1, consistirà en configurar el vostre correu de gmail posant-li una imatge de fons i creant etiquetes perquè no calgui esborrar cap correu, sinó arxivar-los cada un al seu lloc. També podeu posar la vostra fotografia pitjant "configuració" dalt a la dreta, en la primera pestanya "General", cerquem l'apartat "Mi imagen" i introduïm la nostra imatge. 
Els missatges rebuts es poden classificar amb "etiquetes" abans de ser arxivats. Crear les etiquetes i arxivar després els missatges.
Tota l'activitat haurà d'acabar-se abans de 23 de febrer. A partir d'aquesta data podreu publicar en l'entorn de feina que emprarem, les captures de pantalla de la primera activitat: configuració d'IGoogle i del Gmail.
Ànims i endavant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada